Diákmunka

A Sendo Kft  által végzett diákmunka,mely kiterjed a kérdőívezés diákmunka, szórólapozás diákmunka piackutatás diákmunka területein kívül minden a megszokott értelemben diákmunka által végezhető területre.

Kérem kattintson a képre, amennyiben DIÁKMUNKA oldalunk érdekli.

 
 

Diákmunka

A Sendo Kft  által végzett diákmunka,mely kiterjed a kérdőívezés diákmunka, szórólapozás diákmunka piackutatás diákmunka területein kívül minden a megszokott értelemben diákmunka által végezhető területre.

Kérem kattintson a képre, amennyiben DIÁKMUNKA oldalunk érdekli.

 
 

Kérdőívezés

A kérdőívezés egy hasznos és gyors visszaigazolásokat adó felmérési módszer. Diákmunka keretén belül végzett szolgáltatásunkban a gyakorlatiasság és szakszerűség öszpotosul a hatékony szervezés kapcsán.

Kérem kattintson a képre, amennyiben KÉRDŐÍVEZÉS oldalunk érdekli.

 
 

Szórólapozás

A szórólapozás bevett és gyors megoldása egy adott termék vagy szolgáltatás bereklámozásának. Ezen hagyományos útja a több vevő, ill. ügyfél keresésének már megszokott és kimutatások által is alátámasztottan bevált módszer. Diákmunkásaink, tökéletesen kivitelezik eme offline reklám eszközt, diákmunka keretén belül még költséghatékonyság is elérhető.

Kérem kattintson a képre, amennyiben SZÓRÓLAPOZÁS oldalunk érdekli.

 
 

Munkaerő

kölcsönzés

Ajánljuk már meglévő és új partnereinknek ezt a rugalmas lehetőséget mind hiányzó létszám, vagy ideiglenes helyettesítés esetén. Próbálja ki Ön is munkaerő kölcsönző szolgáltatásunkat, mellyel egyszerűsítheti a munkaerő kiválasztása, interjúztatása, felvétele és alkalmazása folyamán felmerülő időket és energiákat.

Kérem kattintson a képre, amennyiben Munkaerő kölcsönzés oldalunk érdekli.

 
 

Takarítás

A diákmunka, mint egyik fontos tevékenységünk mellett igyekszünk sokrétű szolgáltatással kiszolgálni megrendelőinket, így a takarítással is. Célunk alapos, gyors és lelkiismeretes munkavégzés. Fontos szempontunk, hogy magas minőségű, környezetbarát anyagokkal végezzük el a takarítást. Elsőrendű feladatunknak a megrendelő igényeinek kielégítését tartjuk, melyre megbízható dinamikus csapatunk a garancia.
Kérem kattintson a képre, amennyiben TAKARÍTÁS oldalunk érdekli.

 
 

Média

A SENDO Média, közel 200 weboldal hirdetési felülete felett rendelkezik, melyek folyamatosan bővülnek, és a keresőoptimalizálás (SEO) által, a látogatószám növelése is folyamatos. Hirdetessen nálunk, hogy előbb megtalálja potenciális vevőjét!

Kérem kattintson a képre, amennyiben MÉDIA oldalunk érdekli.

 
 

Kereső

optimalizálás

A keresőoptimalizálás (SEO), a mai internetes világban elengedhetetlen, ha azt szeretné, hogy weboldala profitot termeljen önnek illetve vállalkozásának. A Google találatok között oldalát előrébb helyezzük. A Keresőoptimalizálás (SEO) és Keresőmarketing (SEM) együttes használásával megnövelheti weboldala profittermelését.

Kérem kattintson a képre, amennyiben KERESŐOPTIMALIZÁLÁS oldalunk érdekli.