Diákoknak - Munkavállalóknak

 

Munkavállalóknak   Kínálatunk nemcsak az egyszerűbb diákmunka feladatkörökre terjed ki (értve ezalatt többek közt a számítógépes adatrögzítést, raktári vagy telefonos munkákat), hanem magában foglalja a szaktudást, kreativitást igénylő munkaköröket (legyen szó akár rendezvényszervezésről, humán erőforrás gazdálkodásról vagy pénzügyi tevékenységről).
Bővebben
 

Cégeknek - Munkaadóknak

 

Munkaadóknak   Cégünk a munkaadók és a munkavállalók közötti találkozási pontok hatékony kiépítésében, megkeresésében játszik szerepet. Ahogy kimutatások is bizonyítják, a diákok munkaereje megfelelő eredményességi szintet mutat. Célul tűztük ki tehát a munkaerő kereslet és kínálat összehangolását. Diákmunka és haladás eggyé válik általunk.
Bővebben
 

Aktuális diákmunkák

Diákmunka | Kérdőívezés
Diákmunka jelentkezési határidő: 2014-11-28 12:00:00
Diákmunka kiírás ideje: 2009-11-05 12:18:00
Diákmunka Órabér: akár 800

Diákmunka | Karbantartói munka
Diákmunka jelentkezési határidő: 2014-12-31 12:00:00
Diákmunka kiírás ideje: 2009-11-05 12:18:00
Diákmunka Órabér: 500 Ft

Diákmunka | Polcok áruval való feltöltése
Diákmunka jelentkezési határidő: 2014-12-31 12:00:00
Diákmunka kiírás ideje: 2009-11-05 12:18:00
Diákmunka Órabér: 500 Ft

Diákmunka | Postaládába szórás
Diákmunka jelentkezési határidő: 2014-12-31 12:00:00
Diákmunka kiírás ideje: 2009-11-05 12:18:00
Diákmunka Órabér: 450 Ft

Diákmunka | Logisztikai központban
Diákmunka jelentkezési határidő: 2014-12-31 12:00:00
Diákmunka kiírás ideje: 2009-11-05 12:18:00
Diákmunka Órabér: 550 Ft

1     2     3     4     5    

Diákmunka | Diák | Hostess | Szórólapozás | Kérdőívezés | Diákmunka
 
Hetvenötezer diák dolgozott idén PDF Nyomtatas E-mail
2014-11-28 09:51:51

 Nyolc és fél milliárd forint jövedelmet szereztek idén a diákok, amiért hetvenötezer fiatal tízmillió munkaórát dolgozott. Nem csupán a munkára jelentkező diákok száma nőtt meg ugrásszerűen, de a munkatípusok is szélesebb skálán mozognak- közölte a DiákÉSZ (Magyarországi Diákvállalkozások Országos Érdekképviseleti Szövetsége.

 

A szövetség öt iskolaszövetkezet (Fürge Diák, Meló-Diák, Mind-Diák, STUDENT, Universitas) adatai alapján állítja: idén nyáron is könnyű kisegítő fizikai, üzemi betanított, irodai adminisztratív és mezőgazdasági munkák közül választhattak leginkább a dolgozni vágyó diákok. Az iskolaszövetkezeti tagok nem diákhitelből, hanem az iskolaszövetkezetekben megtermelt jövedelmükből finanszírozzák tanulmányaikat.

Call Centeres, medenceőr, bohóc - több munkatípus közül lehet választani

Dr. Fiák Istvánt, a DiákÉSZ elnökét is meglepte a nyári munkák színes palettája. Úgy látja, értékes felületet teremtettek a gyakornoki programok. Pénzt kereshettek a diákok pénztárosként, call centeres, hostess munkakörben. Volt, aki programozó-, rendezvényszervező asszisztensként próbált szerencsét. De akadt olyan is, aki medenceőrként, hajmodellként vagy éppen próbafrizura készítőként kereste meg a tanulmányai finanszírozásának ellenértékét. A nyomdai munkák, a csomagolás, borítékolás, postázás, tolmácskodás minden évben visszaköszönő feladatok. - Számomra is új volt azonban, amikor a megbízóink áramlásmérésre, vagy éppen földmérésre, laborban mintavétel vizsgálatra, menyasszonyi ruha bemutatásra kerestek megfelelő munkavállalót. Sőt, volt, akinek, nem tréfa, bohócként kellett helytállnia - fejtette ki Dr. Fiák István.

Simon Balázs, a Fürge Diák igazgatója elmondta, nem csupán a munkára jelentkező diákok száma nőtt meg ugrásszerűen, de a munkatípusok is szélesebb skálán mozognak. Az idei év sajátossága, hogy a népszerűségi listán feljebb kerültek a mezőgazdasági munkák, így végre a gyümölcsszedéshez kapcsolódó munkák is felkerültek a strandi munkák mellé. - Ez persze azt is jelenti, hogy több munkánk van, ami az őszbe is belekúszik. Jelentősen több szervezési munkát igényel, hiszen a tanévek elindulásával szűkül az elérhető diák munkavállalók köre - hívta fel a figyelmet Simon Balázs.

Marosi László, a Meló-Diák ügyvezető igazgatója kiemelte, a generációváltás okozta kihívásokra reagálva azt is feltérképezik, mivel foglalkoznak manapság szívesen a diákok. Ennek megfelelően bővült a kínálatuk. - Már ezen a nyáron is több munkafajta közül választhattak a dolgozni vágyók. Így olyan fiatalok számára is nyitva állt, s áll a legális pénzkeresés lehetősége, akik a korábbi tevékenységekbe nehezen, vagy egyáltalán nem voltak bevonhatók - közölte Marosi László.

Bor Kata, a Mind-Diák cégvezetője is az ősszel fellépő munkaerőhiányra hívta fel a figyelmet. Mint elmondta, jellemzően nyáron nagyon sok a 16-18 éves korosztály, akik középfokú oktatási intézményben tanulnak. Az ő számuk ilyenkor hirtelen megemelkedik. - Partnereinknél egyre inkább tendencia azonban, hogy a pozíció betöltését 18 évhez kötik, vagyis nagy gondot jelent ennek a korosztálynak a nyári időszakban történő 
foglalkoztatása - mondta Bor Kata.

Keresettek a gyakornokok

Vas Zoltán, a STUDENT igazgatója szerint sok cég keresett gyakornoki, asszisztensi pozícióba másod-, harmad éves diákokat, akikre felelősségteljes feladatokat is lehet bízni. A fiatalok egy részének tanulmányaik befejeztével teljes munkaidős szerződést kínálnak. - Az ilyen jellegű pozíciókat a diákok is kedvelik, mivel szakmai tapasztalatokra tehetnek szert. Előnnyel indulnak azon társaikkal szemben, akik nem dolgoztak a főiskolai, egyetemi tanulmányaik mellett - zárul a közlemény Vas Zoltán szavaival.

Nyári jelentkezés PDF Nyomtatas E-mail
2010-06-28 11:23:33

Kedves Leendő Diákjaink!

Amennyiben jelentkezni szeretnétek hozzánk ajánljuk figyelmetekbe az oldalunkon való online regisztrációt, mert irodánkban a nyári időszak kapcsán megnőtt forgalom miatt sok lehet a várakozási idő.

Sendo Kft

Közlemény PDF Nyomtatas E-mail
2009-06-26 00:00:00

Tisztelt Leendő Megrendelőink !

Engedjék meg, hogy pár szóban bemutassuk tevékenységünket:

Cégünk a megrendelők követelményeihez mérten biztosítja a legmegfelelőbb munkavállalók megtalálását és kiközvetítését. Először szakképzett csapatunk felméri a leendő partnerünk igényeit. Ezt követően rövid időn belül kidolgozza a megvalósítási ütemtervet s árajánlat formájában elküldjük Önnek.

Célul tűztük ki a munkaerő kereslet és kínálat összehangolását. Segítségünkkel elkerülhetik mindazokat a kellemetlenségeket, melyek előfordulhatnak egy új munkavállaló alkalmazása során. Itt elsősorban motivációs és megbízhatósági hiányosságokra utalunk. Ellenben a mi csapatunk tagjai főként diákok (főiskolások, egyetemisták), akik fiatalok, nagy teherbírásúak és rugalmas időbeosztással rendelkeznek és dolgozni is akarnak. További előny, hogy a teljes adminisztratív munkákat (adózás, Tb, járulékok) cégünk intézi. Önnek ezzel időt és időt takarítva meg.
 

Gyakornoki munkalehetőség PDF Nyomtatas E-mail
2009-06-23 00:00:00

Gyakornoki munkára várjuk főiskolások, egyetemisták jelentkezését 2010. október 15-ig.

A munka adminisztratív jellegű és rugalmas időbeosztású. Szakmai gyakorlat igazolására is tökéletes.

Lehetőségek:
 

  • kereskedelmi szemlélet elsajátítása
  • jó csapat tagjává való válás
  • gyakorlati rálátás szervezésre


Előnyök(a kiválasztásnál):
 

  • gyakorlott számítógépes (legalább felhasználói szintû) tudás
  • idegen nyelv ismeret
  • diákmunkában szerzett tapasztalat


Részlekért keress minket telefonon vagy írj e-mailt!

Diákok figyelmébe PDF Nyomtatas E-mail
2009-06-16 00:00:00

Kérünk minden kedves leendő munkavállalónkat, diákunkat, hogy telefonos megkereséseiket hétköznapokon 9 és 16 óra között tegyék meg.

Jelenleg a meghirdetett állasaink, diákmunkáink be vannak töltve, ezért kérjük a most jelentkezni kívánókat, hogy e-mail-ben tegyék meg az adott diákmunkára a jelentkezést, amint lehetőség nyílik a megüresedett helyek betöltésére, felhívjuk Önöket.

{$smarty.section.Navigator.index}
 

Takarítás

 

Takarítás szolgáltatásunk

A diákmunka , mint egyik fontos tevékenységünk mellett igyekszünk sokrétű szolgáltatással kiszolgálni megrendelőinket, így a takarítással is. Célunk alapos, gyors és lelkiismeretes munkavégzés. Fontos szempontunk, hogy magas minőségű, környezetbarát anyagokkal végezzük el a takarítást. Elsőrendű feladatunknak a megrendelő igényeinek kielégítését tartjuk, melyre megbízható dinamikus csapatunk a garancia.

Bővebben

 

Jogi nyilatkozat | Oldaltérkép | Médiaajánlat

© 2006 - 2018. Sendo Diákmunka-közvetítő Kft. Minden jog fenntartva.
Linkunderground SEO tools - Google PageRank TopLista - TOPunderground.hu - Toplista